Zonnepanelen

Met zonnepanelen op het dak kan uw vereniging zelf elektriciteit opwekken. En u bent dan niet langer of nog maar gedeeltelijk afhankelijk van de energieleverancier.

Als u aanschaf van zonnepanelen overweegt, dan denken we graag met u mee. Over de businesscase, maar ook een stapje verder. Er zijn namelijk veel meer mogelijkheden om het dak te gebruiken. Denk aan  zonnecollectoren voor warmte en warm (douche)water. Wellicht is het clubdak groter dan de energiebehoefte? Of kunt u niet zelf investeren? Het dak kan ook verhuurd worden aan de buurt! Of denk aan een groen dak, voor een betere isolatie en waterberging.

De uitvraag voor zonnepanelen voor een vereniging is heel specifiek, tijdrovend en best ingewikkeld. Daarom biedt de Sportalliantie de gezamenlijke Hou van je club ondersteuning bij de uitvraag. Ons doel is synergievoordeel te bieden voor elke deelnemende vereniging en een optimaal eindresultaat door:

  • aanwezige kennis te delen,
  • aanvragen te bundelen en gezamenlijk uit te zetten bij potentiĆ«le leveranciers,
  • bedingen van de meest gunstige prijs, conform de eisen van de subsidieverstrekkers.

Meedoen? Dit zijn de voorwaarden.

U kunt uw vereniging inschrijven voor voor de gezamenlijke inkoopondersteuning. We starten mei 2019 met de eerste uitvraag. Hiermee mandateert u de Sportalliantie om een uitvraag, mede namens uw vereniging te doen. U levert gegevens aan voor de dakscan en geeft de wensen aan. Op basis van het aanbod van de leveranciers, wordt voor 1 partner gekozen. Hou van je club is dan klaar. U kiest zelf het moment van de inkoop en betaalt direct zelf aan de leverancier.

De Sportalliantie doet de gezamenlijke uitvraag bij deelname van 5 of meer verenigingen voor zonnepanelen.

Als u onderstaand document invult en naar ons mailt, dan kan uw club mee doen met de collectieve uitvraag. Mail naar: sportalliantie@houvanjeclub.nl